lørdag den 18. juni 2011

studenterhue-Kage ;O)

I fredags blev Mette færdig med sin HG, og jeg havde lovet at lave hendes kage for længe siden.
Udseendet var oplagt til den nybagte student, og især fordi Mette ikke skulle have en rigtig hue.
I stedet fik hun den her, som indeholdt: chokoladebunde, kirsebærmousse med et skvæt kirsebærvin og så en limemousse.Tillykke med huen Mette ;O)

3 kommentarer:

 1. Den ser rigtig fin ud Sally..!
  Bare det var nogen, der kunne have lavet sådan en kage, da vi blev studenter ;-)

  SvarSlet
 2. Hej
  Min søster blev HF-student i mandags, og jeg har lovet at lave en fin kage til hendes studenterfest. Jeg havde bestemt mig for at det skulle være en studenterhue, og da jeg så sad og søgte inspiration på nettet fandt jeg din fine kage! Så vil høre om du ikke vil hjælpe mig med en fremgangsmåde, så jeg også kan bage sådan en fin kage!
  Hilsen Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line,
   Nu ved jeg ikke om du har prøvet det før, men først og fremmest skal du bage en rund kage, og du kan sagtens smøre den op og betrække den med fondant som den er, ellers deler du kagen i 3 bunde og putter fyld i som man gør når man laver lagkage. En klassiker er chokoladekage med hindbærmousse og toblerone creme. Kagen skal smøres op med en smørcreme eller lign. inden du ruller fondant ud og kommer på. Herefter skal kagen pyntes - først med et bånd rundt om kagen i den farve huen har, så den sorte skygge, rem, knapper og rosette.Du limer tingene på med lidt vand på en pensel.
   Værktøj og fondant kan fx. købes hos www.dinkage.dk
   Håber det var svar nok ;O)

   Slet